Εισαγωγή στην εκπαίδευση Ιατρικού Βελονισμού

Αρχική » Εισαγωγή στην εκπαίδευση Ιατρικού Βελονισμού

webinar 9 οκτωβρίου (17.00-19.00)

Ο βελονισμός είναι μία θεραπευτική μέθοδος που όλοι οι γιατροί, οδοντίατροι και κτηνίατροι θα έπρεπε να γνωρίζουν.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το εύρος της θεραπευτικής, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της συμβατικής θεραπείας, συνδυάζεται με όλες τις προυπάρχουσες θεραπείες, αποτελεί παρηγορητική θεραπεία σε πλήθος ενδείξεων, είναι ασφαλής μέθοδος και αποτελεί ένα πρόσθετο – πολύ χρήσιμο «εργαλείο» για τον γιατρό.

Στο εισαγωγικό ενημερωτικό webinar θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής Ιατρικού Βελονισμού ATC, Acupuncture Training Center, πιστοποιημένο από τη Διεθνή Εταιρεία Ιατρικού Βελονισμού ICMART.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με τα διεθνή πρότυπα αλλά και τις πραγματικές ανάγκες που έχει ο κάθε γιατρός – εκπαιδευόμενος έτσι ώστε με την αποφοίτησή του να είναι απόλυτα ικανός και ασφαλής στη χρήση του βελονισμού.

Τα είδη του βελονισμού, η χρήση και τοποθέτηση της βελόνας είναι το απλό κομμάτι της εκπαίδευσης. Το σημαντικό στην εκπαίδευση είναι ο γιατρός να αποκτήσει θεωρητικό υπόβαθρο έτσι ώστε να μπορεί να σχεδιάζει τα δικά του θεραπευτικά πρωτόκολλα, βασισμένα κάθε φορά στο συγκεκριμένο περιστατικό που θα αντιμετωπίσει. Η χρήση του βελονισμού μας δίνει την εκπληκτική δυνατότητα εξατομίκευσης της κάθε θεραπείας.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Εγγραφές στο https://seminariavelonismou.gr/webinar/

Επιστημονική Υπεύθυνη εκπαιδευτικού προγράμματος

Κωνσταντίνα Θεοδωράτου
Γεν. Γιατρός, Βελονιστής παν/μίων Πεκίνου & Τιεντζίν, MSc Βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής πανεπιστημίου Guangzhou- Κίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.