7ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού

Αρχική » 7ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας, ΕΣΙΒΕ, διοργανώνει το «7ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού με θέμα το lifestyle» στην Αθήνα, 01 και 02 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Έλληνες και ξένοι, γιατροί και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων θα αναλύσουν τις επιδράσεις του lifestyle στον ανθρώπινο οργανισμό και τις μεθόδους που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν μια πιο “υγιεινή” ζωή.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναλυθεί σε βάθος και από διαφορετικές οπτικές πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να χρησιμοποιεί τους επαγγελματίες υγείας αλλά και τις καθημερινές του συνήθειες για να προλαμβάνει τις ασθένειες παρά να τις θεραπεύει.

Σήμερα στο δυτικό κόσμο σύμφωνα με το WHO, τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας είναι οι χρόνιες παθήσεις όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, οι οποίες δημιουργούνται από τις κακές επιλογές του τρόπου ζωής. Αλλαγές στη διατροφή, την άσκηση και τη διαχείριση του στρες μπορούν να σταματήσουν την ανάπτυξη των χρόνιων νοσημάτων. Ο βελονισμός επίσης μπορεί να συμβάλλει σε όλες αυτές τις καταστάσεις.

Θα χαρούμε πολύ αν βρίσκεστε μαζί μας σε αυτή την ενδιαφέρουσα επιστημονική αναζήτηση. Περισσότερες πληροφορίες στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Βελονισμού.

Dr Κωνσταντίνα Θεοδωράτου MD, MSc, Med.Psych, AABMRC Fellowship, p.President of ICMART, President of SAMAG, Πρόεδρος του IASY

Περισσότερα για την Κ.Θεοδωρατου στο Βελονισμός Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *